Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Новости:

Форум Здравый Сектор

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Mikenat

Страницы: [1] 2 3 ... 10
1
Або самі затопили як Сагайдачний. Або тупо здали у флот "дири", як 2 МБАКи у Бердянську, у повній справності.

2
Тут справа в чому... У Нептуна від Х-35 тільки корпус та двигун. Електроніка - нова та своя.

3
Звертаю увагу ще раз - усі сучасні кораблі без броні. Виключення - авіаносці, але і там броня специфічна. По-перше - з-за ядерної зброї, по-друге - як раз з-за крилатих ракет. Імпульс ракети типу Гарпун еквівалентний прямому (!!!!!) попаданню снаряду 406 - 500 мм. Тобто треба ставити броню як на Ямато або Міссурі. Це накладно та неможливо виконати на невеликих кораблях.
Тому навіть Нептун із меньшою ГЧ (150 кг проти 225 кг у Гарпуна) спкійно прошиває обшивку любого корабля у любій проекції і взривається всередині.
Але дійсно - дуже класне місце собі вибрали ракети )))

Тут ще , я так думаю, свою роль зіграла традиція совкового кораблебудування - система пожежогасіння завжди у неробочому стані. Хто хоче - може погуглити БПК "Отважный" 1974. Пожежа з-за однієї своєї ракети та корабль вигорів та загинув.

4
На второй фотке видно что ракета развернула нос на уровне ватерлинии. Как раз там по логике должна быть существенная часть боезапаса. Красивое.
Це не ватерлінія. І не нос. Це траверз, в районі 4 ПУ ПКР. І це на пару метрів вище ватерлінії. Тобто схоже на місце попадання Нептуна (3 метри над поверхнею води). Просто крен на лівий борт, навіть надпис (якщо не закрашений) - у воді.


5
Не проверено.

В районе боев под Славянском  впервые было боевое  применение американских барражирующих боеприпасов Switchblade
они же - «дроны-камикадзе» .

Диряві пабліки викладали відео, де по їх колоні щось прилетіло. Причому точно у танки, ніяких ознак артобстрілів, бомбардувань не було. Так що можливо.

6
Великі спєци з кораблів. Ви взагалі в курсі, що на кораблях проекту 1164 взагалі немає ніякої броні? Як і майже на всіх сучасних кораблях? Часи броні, яку треба було пробивати, закінчилися після другої світової війни із появою ядерної зброї.
Так що розмови про якісь там "пробиття" - у топку.

7
https://www.facebook.com/100009235926099/posts/3223179567999876/?sfnsn=mo

Первое сообщение в 20.42

Уже темно.

Ага. Повідомлення одночасно із ударом. А голову від стакана якщо відірвати та подумати? Повідомлення із затримкою було, тобто бахнули раніше.

8
Для кращого розуміння представниками лаптєстану - Мацкву бахнули не вночі а ввечері, коли було ще світло.

9
Якщо врахувати ту інформацію, що маємо безпосередньо від азовців - збрехали і Арестович і лаптєногі.
Дійсно частина опинилася у полоні. Це ті, що пішли на північ, на спробу прориву до наших військ.
І дійсно частина прорвалася на Азовсталь до Азова.
Подробиці не буду надавати із зрозумілих причин.


10
Открыл его фейсбук и прочитал. И вам советую.
Раніше вас читал. І телеграм канал також.


11
Ладно пойдём от обратнаго. По словам березы у него появилось свободное время и он решил прехать с семьёй попутешествовать. Где документ подтверждающий свободное время военнослужащего ТрО? Где документ подтвердающий, что он военнослужащий ТрО?
Де ви таке бачили? Точніше - де ви такі слова Берези чули?

1. Він НЕ подорожував. Він їхав до сім'ї, яку заховав у тому монастирі. І, до речі, тепер місце засвічене, тому сім'ю треба перевозити.
2. Документ він вам особисто не показав?
3. Вже давно треба навести лад із безладом з повістками. Навіть у військовий час повістки НЕ вручаються деінде. Для цього людина встає на облік у відповідний військомат. Без обліку ніхто не може виписати повістку. Це закон, навіть у військовий час. Він стоіть на обліку і Києві, і до речі сьогодні СПЕЦІАЛЬНО туди, у військомат, прийшов. За повісткою. Якої звістно там нема - бо в нього вже контракт з бригадою ТРО. 

12
А видео куда деть? Думайте.
А що з відео не так?  Тим більше порізаним. І однаковим у зелених і орків? Знайдіть повну інфу і тоді робіть висновки.

13
У ситуації з Березою цікаве інше. ОДНОЧАСНО однакові пости та звинувачення на нього вивалили як прозелені пабліки так і ворожі - вечірній мудозвон, варгонзо, коц та інші. ДумайТе. Якщо є чим.

14
А сейчас хотелось бы послушать полководцев и танкистов.

Ну як "полководець" можу сказати те, що можна сказати.

Був у наших хлопців, що на брестському напрямку стоять. Навіть якщо у синєпалого клема впаде та всеж-таки попруть, до Львіської області навіть вуха не доїдуть...

15
Мовознавцы, идите нахуй.
Делать больше не чего?
Не материся у божому храмі

Страницы: [1] 2 3 ... 10