Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Новости:

Форум Здравый Сектор

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Sergio Beer

Страницы: [1] 2 3 4
1
Форум / Re: Безопасность в Сети
« : 26 Март 2018, 04:53:02 »
От вам іще одне жахіття: https://www.epravda.com.ua/publications/2018/03/16/635045/

Не перевіряв, не знаю, в мене телефон із кнопочками :-)

2
Мир / Re: Германия
« : 21 Март 2018, 03:19:11 »
От тільки Клімкін санкцій проти Шредера не пропонував… https://twitter.com/PavloKlimkin/status/975747538614738946

3
Мир / Re: Франция
« : 21 Март 2018, 03:16:57 »
А Каддафі ще й Тимошенко тоді фінансував… :-)

4
Кажуть, у США, в Арізоні, тестове безпілотне таксі вже якусь велосипедистку закатрупило :-(

5
Мир / Re: Великобритания
« : 18 Март 2018, 04:01:18 »
А що не так із Данією і Гренландією?

6
От тільки, на жаль, та нібито «фреска з собору про похорони сатани» — це насправді книжкова мініатюра про відвідини хворого лікарями… а злі язики з-за поребрика кажуть, що, коли роздивитися добряче обличчя хворого, то там радше Турчинов :-)

https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/doctors-visit-a-sick-man-miniature-of-the-florentine-school-news-photo/528863458#-picture-id528863458

7
Украина / Re: Позитивчик
« : 12 Март 2018, 03:09:38 »
Здається, трохи не так. Із тих понад 12 мільярдів євро, які, за рішеннями ЄС, було вирішено надати Україні протягом семи років, починаючи з 2014-го, за різними програмами — макрофінансової допомоги ЄС, ґрантів, інших кредитів — Україна тільки макрофінансової допомоги отримала 2,8 мільярда (а 600 мільйонів із усієї суми вже «пролетіли», бо Україна не виконала умов, їх уже не буде). Про інші програми в мене цифр немає. І не факт, що всю решту суми нададуть просто так. Тобто той теоретичний загашник дуже умовний. І зараз новий мільярд протягом року, до весни 2019-го, зовсім не буде недоречним :-) Якщо Київ виконає умови цього разу.

8
Мир / Re: Польша
« : 05 Март 2018, 14:32:22 »
«Ополяченого», ага.

Ви знаєте, якою мовою говорять львів’яни?

Та в них у мові купа слів, які з погляду нормативної української є російським суржиком. А для них це нормально.

Чому? Та тому, що українці на заході України, щоб протистояти ополяченню, свідомо брали до мови запозичення з російської, аби замінити слова, схожі на польські. Російська ж бо їм тоді ще не загрожувала… А тепер нам усім, носіям української незалежно від діалекту, загрожує саме російська. І, відверто скажу, останнім часом іще й англійська.

А ви б хотіли, щоб виконувалися тільки ваші «хотілки» поросійщеного сходу України?

А, і щодо мови. Так, достеменно не знаю. Але з тих текстів, які писали в тодішньому Києві живі люди чужою для них церковнослов’янською мовою, дуже добре видно, якою мовою вони говорили в реальному житті. Завдяки їхнім помилкам ми знаємо, що основні риси української мови вже тоді були сформовані, ось лише кілька прикладів: повноголосся, перехід -і- в -и-, перехід -ѣ- в -і-, інфінітив на -ти…

9
Украина / Re: Позитивчик
« : 05 Март 2018, 14:03:50 »
Ув. Sergio Beer, может не надо выдавать все тайны "мадридского двора"? :D Наш форум и на россии читают. Пусть и дальше продолжают верить в кастрюлеголовых, скакунов и так далее. Зачем лишать кацапов удовольствия? Они уже и так что то подозревать начинают, поскольку на всех их собачих свадьбах на Пороха тявкают, аж на говно исходят.

Хай перекладуть спочатку :-)

І ви думаєте, це я все розказав?

А ви знаєте, що сталося після того, як Україна терміново закупила газ у Польщі? Гадаєте, погнала його трубами Харків опалювати? Чи Житомир?

Та ні! Україна просто стала відбирати собі по всій довжині труби більше російського газу, призначеного для Європи, а Європі на своєму західному кордоні віддавати що? Правильно: до Європи пішов щойно куплений у Європі газ, який перед цим Європа купила в Росії, протранзитувавши його через Україну :-)

І це все нормально. Так і працює газотранспортний ринок: там узяв, там віддав.

А буває ж іще крутіше. У 2010—2012 роках приблизно Білорусь розсварилася з Росією через ціни на нафту і стала купувати нафту у Венесуели. Але фізично частина цієї нафти надходила з Азербайджану. А Азербайджан теж десь комусь свою нафту продавав — але постачала її Венесуела :-)

10
Мир / Re: Польша
« : 05 Март 2018, 13:42:03 »
Как по вашему, если вдруг так случится, что ватники выиграют выборы, и объявят русский язык единственным государственным. Наследники Киевской Руси... бла-бла...

А то ви ніби не знаєте, що спадкоємці Київської Русі — то якраз і є Україна, зовсім не те, що зараз називається Росія, а тоді на місці Москви болото було. Тому, якщо прикриватися «спадкоємництвом Русі», то мова може бути тільки українська :-)

11
Так наберіть у пошуку «безпілотний автобус» будь-якою мовою — їх уже повно по світу їздить, поки що у випробувальному режимі, на швидкості 20 км/год, але реально їздять. Здається, десь і у США вже є.

12
Мир / Re: Польша
« : 04 Март 2018, 13:42:08 »
Чому ви думаєте, що хтось хоче відчувати вищість над вами? Вам хтось забороняє користуватися вашою мовою?

Ви самі декларуєте свою меншовартість, воюючи проти мови країни, в якій живете, не бажаючи бути її союзником. Так хто ви, як не союзник?

13
Украина / Re: Позитивчик
« : 04 Март 2018, 13:26:10 »
Главное в том, что выключается всё это одним вентилем, который по странному стечению обстоятельств находится именно в России. Можно до усёру утверждать что мы не покупаем газ у РФ, а потом кричать какие россияне пидарасы - выключили нам бедным газ. Туповато как то выходит.

Але той вентиль вимикає газ не Україні, а Європі :-)

ЕС импортирует у рф до 30% газа. Мы покупали у ЕС газ, который они имеют из другого постачальника, те которые 70%. Это шоб понимали, что все-таки не российский. И потом, я ж говорил, послушайте Витренко. Он четко рассказывает как формируется цена в ЕС и как по юлиной формуле в рф.

 Малость послушала и бросила. Не хочется ещё в эти дебри лезть. Я основываюсь на логике. Мы покупали газ, россияне прикрутили давление, у нас стало не хватать газа. Логично предположить что мы потребляли российский газ.

Погана «логіка». Справжня така:

Ми НЕ купували газ останнім часом — узагалі, ні в кого, тільки відбирали з піздемних сховищ. Стало холодно, на відбір газу зі сховищ є технічні обмеження, треба прикупити, прийшло рішення арбітражу, що треба трохи купувати в росіян, ще й за різко зниженою ціною, нижчою, ніж у Європі, уклали договір із росіянами, Москва, як звично, кинула, в нас стало не вистачати газу.

А те, що вони ще й тиск знизили, щоб стало ще важче відбирати газ зі сховищ для себе (бо Україна має на виході дати старий тиск, компенсувати те, що недодала Росія), — так це вже просто додаткова їхня «подлянка».

Факт 1 Числені заяви наших керманичів, буцімто ми ні краплини російського газу не купуємо і, нерешті, здобули енергетичну незалежність.
Факт 2 Ми намагаємось передплатити рашці за газ, у відповідь вона повертає гроші і одночасно прикручує вентиля.
Факт 3 Всі наші керманичі починають волати про сутужну ситуацію із газопостачанням.
Не помічаєте деякої суперечності між цими фактами? Я особисто роблю висновок, що хтось безсоромно брехав... як завжди.

Ви забули ще кілька фактів додати, не знаю, з незнання чи свідомо:

Факт 4: Розігрування Україною «катастрофічної» ситуації (вона була насправді сутужна, але, як стане скоро ясно, зовсім не «катастрофічна») досягло своєї мети — спровокувати «Газпром» «добити х*хлів» перед виборами Путіна: у Москві заявляють, що взагалі припиняють будь-який транзит через Україну.

Факт 5: Через годину після цієї заяви в Києві повідомляють, що вже мають договір із Польщею про постачання газу. І через те, що Росія порушила і контракт, і рішення арбітражу, різницю в ціні (газ із Польщі зараз, коли і в Європі морози, дорожчий, ніж російський за зниженою арбітражем ціною) газу, який був зобов’язаний поставити «Газпром», стягнуть із «Газпрому».

Як ви, мабуть, здогадалися, такі контракти, як із Польщею, не укладаються за кілька годин. Очевидно, що все було передбачено, і проект контракту був узгоджений наперед — у потрібний момент його лишилося тільки «запустити».

Факт 6: Іще через дві години «Газпром», побачивши, як він обіср*вся, заявляє, що вже не припиняє транзиту через Україну :-)

Факт 7: І таким чином «Газпром» іще раз показав, який він ненадійний партнер і наскільки на нього ніхто не має розраховувати. У час, коли в Європі посилюються голоси проти «Північного потоку-2», і, знову ж, прямо перед черговими виборами Путіна :-)

І провокація Києва, яку спершу через нерозуміння справжньої ситуації сприйняли як вияв слабкості, спрацювала і показала всьому світові слабкість і недолугість позиції «Газпрому».

Ось такі факти. Але дехто їх безсоромно перебріхував, як завжди.

Вопрос к 007 и другим свидетелям энергетической независимости от России.
Есть газопровод. По которому как и положено, в одном направлении, под давлением идёт газ. Из России, через всю Украину, в Европу. По той же трубе, в обратку ничего не передашь. Другой, параллельный трубопровод никто не строил. Польша получает тот же российский газ через территорию Белоруси. Как например в Харькове может оказаться не российский газ?

Ну, взагалі-то, є і труба у зворотному напрямку на кордоні зі Словаччиною, та й труби «туди» не завжди всі зайняті, і є можливість використати їх для реверсу.

І ще про газ. Ви взагалі знаєте, як працює транзит?

Зі сходу в Україну заходить транзитний російський газ для Європи. «Російський» умовно, бо в ньому є і туркменський, і узбецький. Так що вже з цього моменту ті, хто дивиться на походження кожної молекули, не мають права називати його однозначно «російським».

І вся практично східна половина України споживає саме цей газ, що надійшов із Росії — якого, нагадаю, Україна не купувала!

Як це так? А дуже просто: на заході України рівнісінько ця кількість компенсується газом із підземних сховищ, куди його запомпували заздалегідь. Ну немає фізичної можливості транспортувати заповненими газопроводами газ із заходу на схід України.

Хоча 2009 року, коли Росія повністю й надовго перекривала подачу газу і транзиту не було, якісь труби таки переорієнтували на подачу газу з західних сховищ на схід. Так що у принципі можливість є — але тільки коли труби не заповнені транзитним зі сходу на захід газом.

Так що: споживає України молекули газу, що надійшли з Росії? Так. Споживає Україна російський газ, купивши його в Росії? Ні!

Нагадаю ще раз, тут є добре пояснення: http://texty.org.ua/pg/article/newsmaker/read/83280/Gazova_kryza2018_pojasnenna_zrozumiloju_movoju

Або ще тут: https://www.facebook.com/yuriy.vitrenko/posts/10155566951243458

Почитал новость.
Не .пороха нахуй иначе обычная россия .однако без мощной поддержки ресурсами и мозгами..
Увы :(
За что боролись- на то и напоролись.
Вот и весь позитивчик

Так, а це вже про ліваруціанерів. Значить, слідчі прийшли за рішенням суду, поліція їх захищала від нападів, у центрі Києва нарешті відновили порядок — висновок: «Пороха нахуй». Чудова логіка! У Кремлі радіють.

Ой, не скоро ще буде «перемога» з такими зрадошукачами, з позицією прямо як у Москви…

А що, по-вашому, «Порох» мав сам вийти і сказати: «Рішення суду нахуй, алкотаборові стояти вічно»?

14
Мир / Re: Польша
« : 03 Март 2018, 14:23:08 »
Ну, якщо це ваш такий високий розумовий рівень, посилати кудись, то тут я вас не вилікую :-) Дякую, що прямо сказали, на чиєму ви боці.

15
Украина / Re: Позитивчик
« : 03 Март 2018, 14:16:25 »
Только я вот одного не пойму, мы же получили энергетическую независимость и уже много лет не покупаем газ в России

 Вы такие большие, а в сказки верите ) А откуда по вашему мы берем газ? С немецких месторождений? ;)
Мы как брали российский газ, так и продолжили брать. Только якобы из других рук.

А вам має якесь значення, з якої дірки в землі вилізла та чи інша молекула газу? Так у тому газі, який Росія помпує в Європу, є, скажімо, і туркменські молекули. І що?

Головне — що Україна в Росії газу не брала. І ні копійки їй не платила.

вот мне интересно, где все эти люди, которые  с пеной у рта доказывали, что Украина слезла с газовой иглы?
 где эти мракобесы, которые вещали с экранов  с умным видом, что мы не покупаем у оккупанта ни куба газа?
  будет куда интересней, когда рф все-таки дожмёт какой-нибудь обводной  северный или южный поток,  и в одну прекрасную зиму закрутит вентиль в нашу чудесную страну

А де Україна за останні два з лишком роки купувала в Росії якийсь газ?

Ось тут усе ясно і чітко розписано: http://texty.org.ua/pg/article/newsmaker/read/83280/Gazova_kryza2018_pojasnenna_zrozumiloju_movoju

Страницы: [1] 2 3 4