Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Новости:

Форум Здравый Сектор

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - alexmar

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 138
16
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 12 Январь 2024, 13:56:14 »
я его вообще не понимаю. тратить свои время и нервы на форуме с 4-5 участников? Цель?
При чем явно прослеживается тенденция "набрасывания". И с такой активностью, что аж оторопь берет. Ему явно платят за это.
Хотя выхлоп от его усилий = 0.
любов до мистецтва тролінгу, хоча троль з нього, як цукерка з гівна  ;D

17
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 12 Январь 2024, 13:54:12 »
кацап даже не догадывается, что существует в гугле функция поиска по картинке. Настолько тупой
Оригінал https://www.facebook.com/photo/?fbid=2404966792897508&set=a.120047781389432

18

Перед тем как писать если не знаете, то погуглите в инете как оно и шо воно. А то и так дурнi, так еще раз за разом показываете свою глупость. Я бывший военный летчик сразу вижу весь ваш бред про  F16.
Та всі вже в курсі, що ви і воєнлет, і олігарх, і морпіх, і тесля, і на баяні гравець... Не хвилюйтеся так, а то нервові клітини не відновлюються, а памперси колишнім воєним льотчикам не видаються.

19
Ти диви, як неселюк москальський заметушився. Щось у дупі йому зашкворчало. Аж 5 постів настрочив. Не хвилюйся так завчасно, нема, так нема. Твоє "селюк" тебе викриває з потрохами, "патріцію" недороблений. ;D

20
Тъпото си е тъпо...
Самокритика, звичайно, річ корисна, але ж не до ступіню самобичування. Так ви можете розтринькати рештки самоповаги до себе і взагалі втратите здатність розмовляти рідною мовою. Чи ви її вже втратили? Бо чогось іншого, крім вульгарної підзабірної лайки я від вас щось давно не чув. Ви якось там піднапружтесь, проявіть дотепність, може щось вичавіте з себе крім гівна, сер ;D А то мені вже починає набридати ваше одноманітність. І не забувайте накручувати мені антирейтинг... хоча до вашого антирейтингу мені ще далеко. Причому я до нього не прикладав рук, це колективна оцінка вашого "творчого здобутку" на форумі.

21
Ами не тъпако, напротив, точно Иван вазов ви е описал много точно! Под друго име, но същите идиоти! Историята е кръговрат, всичко се повтаря, включително вашето малоумно зебилно движение!
Доволі смішно спострігати за вашою манерою вести розмову, де ви нічого, крім бризкання слиною на клавіатуру за браком слів пред'явити не можете. Це тільки ще раз підтверджує ваш вбогий рівень розвитку. І ваш вік не дає надії, що ви трохи порозумнішаєте :)
Мой отец был учитель в соседное село, Конево. И да, имя моего отца и отца Ивана Вазова адно и тоже. Слишком много совпадения, не думаете?! Нивопрос, вы недумаете никогда!
 :D
Дуже сумно, що у сім'ї вчителя і тезки батька вашого співвітчизника віршописця народилося таке неподобство. Але, як то кажуть, у сім'ї не без виродка.

22
Так, я теж про це читав

23
А кацапня про це знає чи тільки здогадується? Вони ж можуть засвітитися на їхніх радарах і по сигнатурі засвітки можуть здогадатися ??? Але це у будь якому разі добра новина :)

24
Ф16 вже7й місяць дамблять русню. А в тій газетці маячня.
Откуда дровишки? Я щось ніде не читав про таке. Тільки на рівні чуток. Хочеться, щоб це було правдою.

25
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 07 Январь 2024, 22:30:25 »
Кацапские скрепы как всегда.... разве кто то другое ожидал?!
"– Зебилы сэр!"
Сер, якщо це мені адресовано, то якраз від вас я іншого і не чекав. Ви повністю виправдали мої очікування у сенсі беззмістовності і безглуздості вашої відповіді. Це якраз на межі ваших розумових здібностей. Якщо ні, тоді перепрошую...сер.

26
Тъпо зебилно говедо...
Дебил, ето класика:
"Добиче се роди, говедо умря!(С) Иван Вазов 1881 год.
Ой, як ніяково вийшло. Ви навіть цитувати своїх класиків не вмієте. Це зветься перекручуванням цитат. Підозрюю що Іван Вазов і слів таких, як "зебилно" не знав. А ви, виявляється, знаєте. Хвилююся за вас, таке велике слово щоб воно не спричинило переповнення пам'яті, як у комп'ютері. Там вже ж є цілих два слова "Тъпо" і "говедо". Чи вже пізно хвилюватися  ;D

27
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 07 Январь 2024, 21:56:49 »
"Юпітере, ти гніваєшся, отже ти неправий". А ви таки гніваєтесь і від браку слів і думок намагаєтесь накидати мені мінусів у карму. Як кажуть, за браком гербової пишуть на туалетній. Я задоволений, що зміг доставити вам цю маленьку радість. Боже, як же ж мало недорозвинутій людині треба для щастя. Усьго лише отримати можливість десь на містечковому форумі накидати комусь мінусів у карму. Тим більше, це не потребує надто великих розумових здібностей. Та будь ласка, на здоров'я, але не перенапружте мізки випадково. Хоча я сумніваюся, чи є там чому перенапружуватися. ;)

28
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 07 Январь 2024, 21:04:06 »
Нинадо вас материть...
О, нарешті, з якогось-то разу до вашого недорозвиненого мозку завітала якась свіжа думка. Дружня порада - тримайте іі при собі і через вуха не відпускайте, бо тоді у вашій макітрі зовсім думок не залишиться і це буде сумно, але це непевно.  ;D

29
Тъпо зебилно говедо...
І це мабуть максимум, на що ви здатні?  :o Що ж поздоровляю і з цим сумнівним досягненням, але попереджаю, щоб досягнути рівня хоча б дворової гопоти, вам терміново поповнити свій словниковий запас. А то при зустрічі з її представниками ви будете блідо виглядати із вашими ораторськими і розумовими здібностями.  :D

30
Украина / Re: А шо там у Зеленского?
« : 07 Январь 2024, 12:40:06 »
Зоофил зебильной....
О, ivbrada, ну нарешті ви відрекомендувалися. Щож, дуже приємно (насправді ні), alexmar. Але ж, майте на увазі, зоофілія тут не вітається, так що вам краще завітати до інших специфічних форумів, де ви без сумніву знайдете цікавих співбесідників по вашому захопленню. Адресу, на жаль, не підкажу, але є підозра, що ви самі її чудово знаєте  ;D

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 138