Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Новости:

Форум Здравый Сектор

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Купалинка

Страницы: [1] 2 3 ... 25
1
Украина / Re: Патриотическое
« : 28 Август 2016, 12:25:12 »
Наверное, кто-то скривится - мол, "пафос"...
... А мне впервые за два с лишним года снова захотелось петь...

25 українських співаків записали пісню "Оберіг" до Дня Незалежності країни
https://www.youtube.com/watch?v=dFUPgqkSKM4

2
"Всё это было бы смешно, когда б не было так печально..." (с)
https://site.ua/vasiliy.vlasyuk/3032
Якби в інших професійних сферах працювали так, як працюють депутати ВР
Середня школа в одному з міст Київської області:
Директор: «Маріє Петрівно, Петре Миколайовичу, Олено Василівна! Прошу вас, повертайтесь з кулуарі… коридорів, будь ласка, заходьте у класи, учні вже давно чекають початку уроку! Миколо Івановичу! Досить вже ділитися з Олександром Павловичем враженнями про канікули! Та ви ж обоє були по десять разів у тій Сардінії і на тих Мальдівах. Ну шо там можна нового розказати? Знайшли чим здивувати, ну хто там не був? Через тиждень же знов підете на чергові двотижневі канікули, з'їздите по одинадцятому разу. І покличте там хтось Ольгу Михайлівну - хай до свого 10-А зайде, вже пів уроку як йде контрольна. Колеги, прошу записати до журналів оцінки учням – чверть закінчується, а ми ніяк з контролем успішності не визначимось! Прошу не писати за відсутніх колег до їхніх класних журналів, Сергію Володимировичу, Катерино Григорівно, ну майте совість, ну…».
Лікарня у Черкасах:
Головлікар: «Прошу бригаду хірургів зайти до операційної! Апендицит! Пацієнт вже під наркозом, чекає! Хто там ближче до буфету, передайте лікарям, що у них операція, хай там закінчують і потроху підтягуються. Як нема кому оперувати? Так Петренко ж сьогодні оперує? Де-де він? Поважна причина? А шо там? А-а-а, ну це друге діло. Миколенко може підмінити? Теж ніі? Та я розумію, всі ми люди, у всіх свій форс-мажор… А Черній ще вчора зателефонував – сказав, що його не буде. Так… Ну добре, пропоную тоді перенести операцію на місяць – до наступної сесії. Хто за? Одноголосно. Хто там вільний з санітарів – відвезіть пацієнта назад до палати! Як нема санітарів? А де вони? Ясно. Нянєчка, прослідкуйте там. Шо, будете зайняті зустріччю з пацієнтами на дільницях? Ну добре, пацієнт очуняє від наркозу – своїм ходом до палати добреде. Колеги, пропоную сьогодні закінчити роботу на три години раніше. Прошу голосувати. Рішення прийнято. Розходимось на чергові канікули, до зустрічі через місяць!»
Десь на передовій під Маріуполем:
- Комбат, підполковник П.: Панове офіцери! Ми отримали інформацію: вранці ворог готує масований наступ на наші позиції при підтримці важкої артилерії і бронетехніки. Необхідно терміново укріпити першу лінію оборони і підтягнути резерви на ось ці напрямки. Рота старшого лейтенанта Т. займає позиції під…
- Старший лейтенант Т.: Оскільки мене згадали, прошу слова для репліки!
- Комбат: Прошу. Увімкніть там мікрохвона!
- Старший лейтенант Т. Дозволю собі нагадати, що ми не маємо права порушувати регламент. Шановний підполковник П. дозволяє собі тиснути на офіцерів і одноособово приймати рішення, навіть не поцікавившись, чи затверджене воно у першому читанні. І ми після цього хочемо у Європу?!
- Половина присутніх: Ганьба! Ганьба!
- Друга половина: Ганьба! Ганьба! Ви хочете заблокувати необхідне народу рішення!
- Старший лейтенант Т.: Ваше рішення необхідне олігархам, а не народу!
- Капітан К.: Хочу нагадати колегам, що старший лейтенант Т. причетний до підозрілих схем при розподілі бронежилетів! У мене на руках всі документи!
- Майор М.: Хочу звернути увагу колег, що папірцям шановного капітана К. ціна три копійки в базарний день. Всі знають його особливі стосунки з колишнім начальником охорони Януко...
Друга половина кидається на першу, майору М. роздирають гімнастерку, капітана К. шмагають здертою з майора портупеєю, лейтенанту Т. ставлять бланш під око. Крики «Ганьба! Ганьба!», «Скотиняки такі!», «А ти хто такий?!»…
- Комбат: Колеги, прошу заспокоїтись! Прошу зайняти свої місця. Колеги, ну колеги… Ну, ну… Ну ось і добре. Ми повинні проголосувати за пакет термінових заходів у зв'язку з очікуваним наступом противника. Проект рішення вам розданий. Колеги, прошу голосувати. Чому немає кворуму? А де всі? Де майор С., де капітани Ц., Ч. і Щ? Пішли до буфету? Скажіть там, щоб підходили! Ну будь ласка заходьте! А де у нас лейтенанти Н, М., О? Працюють сьогодні у комітетах? Зрозуміло. Колеги, досить вже ходити по кулуарах, заходьте! Запрошуйте там всіх – будемо голосувати! Прошу голосувати, колеги. Так, так, голосуємо… Рішення не прийняте! Ну що ж, колеги, питання направляється на доопрацювання. Зустрінемось за два тижні на наступній сесії нашого Штабу. Побачимо тоді по карті і вирішимо, де зможемо провести наступне засідання. Приємного відпочинку, колеги! Слава Україні!..

3
Житие Мое / Re: Красота
« : 08 Февраль 2016, 02:28:17 »
Участники экипажа МКС-46/47 - американец Скотт Келли и британец Тим Пик - вооружились фотоаппаратами и сделали несколько потрясающих снимков северного сияния, видимого с борта МКС.
http://www.facenews.ua/news/2016/305827/



4
Украина / Re: Героям Украины слава.
« : 08 Февраль 2016, 02:16:15 »
В сети опубликовано видео,где боевики, сами бывшие украинские офицеры, допрашивают старшего лейтенанта ВСУ, попавшего к ним в плен, передает Joinfo.ua.
Украинский офицер, уставший после изнурительного боя и измывательств, не потерял чести и достоинства. На все "уговоры", мол, мы тоже давали присягу и тоже Украине, 25-летний старший лейтенант просто и с гордостью ответил: "Лучше расстрел, чем измена присяге на верность Украине!".
Как это было - смотрите на видео ниже.
http://kriminal.tv/news/opublikovano_video_kak_plennyj_ofitser_vsu_pljunul_v_rozhi_boevikov_luchshe_rasstrel_chem_izmena_prisjage.html


5

6
Слабаки, учитесь.
Цитировать
В Україні скасували медогляд для водіїв
Січень 20, 2016 bimba 3 Comments

Рішення про необхідність скасування цієї норми Держрегуляторна служба ухвалила 6 листопада 2015 року.
http://bimba.info/news/2016/01/20/v-ukrayini-skasuvali-medoglyad-dlya-vodiyiv-2

Скасування медогляду водіїв - фейк
http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1572923

7
Житие Мое / Re: Антиреклама
« : 15 Январь 2016, 13:39:43 »
И эти ошибки всегда не в пользу покупателя.
Неа, не всегда - вот мне недавно вместо кода на испанские мандарины (по 48 грн) на весах влупили код на турецкие (по 35 грн, кажется). Хорошо, что я автоматом, даже не задумываясь, сразу проверяю, а то потом стыдно было бы...  :-[ 

8
Житие Мое / Re: Антиреклама
« : 14 Январь 2016, 22:09:39 »

 Краматорск Сильпо, которое в Амсторе- Мошенничество. Хурма, на ценнике 49,99 гр на кассе выбивает 55,99 гр за килограмм.

 

Не обязательно мошенничество - в данном случае мог быть просто недосмотр/ошибка сотрудника на весах (или Ваша, простите). ::) Такое бывает, когда есть несколько видов или партий товара. Обратите внимание на код PLU : на ценнике - PLU2080, на чеке - PLU2155. Очевидно, в магазине было несколько видов хурмы по разной цене и, соответственно, с разными кодами. Я, перед тем, как нести товар на весы, запоминаю код, бо девочки-мальчики то и дело спрашивают "Вы в каком лотке это брали"?, особенно если на первый взгляд апельсины почти одинаковые, а страна-производитель и цена - разные.

9
Пробуждение силы на хуторе близ Диканьки
https://www.youtube.com/watch?v=DI2G72KDWts

10
Житие Мое / Re: Красота
« : 11 Январь 2016, 00:17:48 »
Индийский художник вырезает тончайшие шедевры из бумаги (15 фото)
http://www.vitamarg.com/article/foto/6076-hudozhnik-vyrezaet-shedevry-iz-bumagi




11

12
Житие Мое / Re: С Новым Годом!!!
« : 03 Январь 2016, 20:16:55 »
С Новым Годом всех, дорогие мои форумчане!  :-*
Спасибо вам, что вы - есть!  :)
Как бы то ни было - мы продержались этот год, и надеюсь, что в следующем - будет хоть немного полегче, а чим далi - тим краще буде нам жити в нашiй рiднiй країнi!  :)
Слава Українi!

https://www.youtube.com/watch?v=7bx4S2YGS48
Jingle Bells українською (the most cute New Year movie) – Шпилясті кобзарі (Ukraine, 2016)

13
Житие Мое / Re: Анекдоты и прочая веселуха
« : 28 Декабрь 2015, 22:21:17 »

14
Украина / Re: УКРОП
« : 28 Декабрь 2015, 22:12:54 »
Та чего все нормально. Кернес посидит немного и выйдет. Вон как Лукаш уже оправдана.  Не волнуйтесь ничего не изменилось, будем жить ка жили.
Ага, и этого, толстого из ПС, тоже ведь отпустили? Тоже-ж больной бляха...

15
Житие Мое / Re: Анекдоты и прочая веселуха
« : 26 Декабрь 2015, 13:51:08 »


Страницы: [1] 2 3 ... 25